JUSTIN BIEBER

Okej.
Flera miljoner älskar justin bieber, både tjejer ovh killar. Jag gillar honom inte men jag hatar honom inte. Ser ni skillnaden? Han har inte gjort mig något så jag kan inte hata honom direkt. Men man msåte inte gilla alla artister eller hur? Jag gillar honom inte helt enkelt, lyssnar inte på hans musik o.s.v.. Iallafall, about ''Never say Never'' De visar typ inga DÅLIGA saker han gjort, bara BRA saker, han hade det svårt när han va liten och va fattig, klart man tycker synd om honom då. Men det är helt omänskligt att han bara gjort bra saker och att man ska tycka synd om honom hela tiden. Lite fult att inte ta med dåliga saker han gjort också, omänskligt.. Det finns en sanning bakom ALLA människor, så.. Och en fråga.. vem kom på ''Belieber'' hahaha, seriöst? :p Och har ni märkt att när justin kom ut med ''one time'' , ''baby'' o.s.v så va han inte lika divig som han är nu, Beliebers, bli inte sura nu. Klart man blir lite ah sådär när man blir rikare och kändare men har ni sett honom herregud.. OFTA MAN KÖPER ARMBAND FÖR 25 MILJONER NÄR MAN ÄR 17 ÅR?  Damn.. aja, inga sura och elaka kommentarer nu, sa bara min åsikt :) Vad tycker ni andra då? Glömde säga att det där han gav den dära skolan var väldigt snällt gjort och fler artister borde göra så, håller han på så fattar man att han är en godhjärtad människa som vill det bästa för fattiga barn, efetrsom att han hade det dåligt när han var barn. Poäng till han för det ;) Och självklart respekterar jag alla belibers åsikt o.s.v detta var bara MIN åsikt. Har inget emot Justin eller belibers, min bästavän är själv det..

Kommentarer
Postat av: isabella

jag tycker as het bild du valde men i denna komentaren ska jag föklara för dig .

justin var riktigt fattig när han var minder ender julen gick han till fattig hus för att få jul mat , han har inte gjort ngt riktigt dumt som ingen annan gjort , och det fatatr du la själv vrf det inte vissas ngt dåligt i filmen ( det e jue han som såg till hur det skulle se ut ) ordet belieber var det ngr fans som kom på och massa andra saker , han ville inte bli känd .... men tänk så här han köpte ett armband på 25 miljoner men skänker felra andra miljoner till fattiga barn , skolor , hemlösa o.s.v. jag accar din åsikt men tänk han som en människa som lever livet och hjälper nadra ( no hate komentar ) detta var ingen elak komentar bara sanningen ;)

2012-01-09 @ 15:58:14
URL: http://isabellabelieber.blogg.se/
Postat av: Anonym

Asså de inget fel om han köper halsband för så Mke

Pengar de helt normalt har han råd kan han väll tror nt du skulle gått runt med saker som

Bara kostar typ 1000kr om

Du va lika rik

Som

Han och vadå omänsklig va menar du ens me de never Say never skulle handla om bra saker han gör nt

Dåliga han

Kanske nt gjort något så dumt?om du kollade på filmen någa BÄRETTADE han att han va dålig i skola gjorde läraren arg hela tiden de låter nt som en bra sak va?han BÄRETTADE hur jobbig han va och slagsmålen han va med i också de här är ingen elak kommentar och så men eftersom jag älskar honom så skriver jag min åsikt ber inte någon gilla honom respekterar din åsikt men så borde du respektera alla "beliebers "åsikt också och de med "beliebers" verkar som du tkr de lite töntigt men visste du att de finns smileys och selenators och massa andra också :)och han är inte divig tror nt en divig person skulle gjort så mket för så många människor jo han Har förändrats men vilken människa förendras inte ,tips kolla på Ellens show och se allt han gjorde för de barnen tror

Nt man är

Diva och tror sig då:)

2012-01-09 @ 16:03:51
Postat av: Alice

gud så snygga usalinnen ni har på er i headern var är dom köpta :O?

2012-01-09 @ 16:49:29
URL: http://ialicekamera.blogg.se/
Postat av: swethings

Lindex om jag minns rätt :)

2012-01-09 @ 16:55:01
URL: http://swethings.blogg.se/
Postat av: therese

jag vill bli länkad kram :)

2012-01-09 @ 17:04:07
URL: http://nattstad.se/therese.postner
Postat av: Linn

Vinnarna av veckans blogg är utsedda & ny tävling är igång! Checka om det blev du, om inte. Delta i den nya tävlingen! ;-)

-> http://www.nattstad.se/linnhahne?id=2299608

2012-01-09 @ 18:42:01
URL: http://nattstad.se/linnhahne
Postat av: Linn

Kul att du är med och tävlar, lycka till! :-D

2012-01-09 @ 21:03:12
URL: http://nattstad.se/linnhahne
Postat av: sossy

Jag älskar honom.justin kom på belieber.gissa vem som kom på bäver?jo hans mamma.

2012-01-09 @ 22:37:49
URL: http://sossybieber.blogg.se/
Postat av: Isabelle Trönnblom

Roligt att du ville vara med!



Ja jag har gjort bilden själv :)

2012-01-09 @ 23:44:47
URL: http://tronnblom.blogg.se/
Postat av: G A B R I E L L A D A F F O U R -

Jag älskar Justin, han är en sjukt bra förebild till oss alla belieber som älskar honom, han följde sina drömmar och gav aldrig upp!

Det är det som är sjukt bra med honom, han lär andra barn, och kanske till och med vuxna att aldrig ge upp, #neversaynever lixom.

2012-01-10 @ 07:19:20
URL: http://gabrielladaffours.blogg.se/
Postat av: linnnnn

Skönt med folk som kan ogilla någon artist utan att hata :)

2012-01-10 @ 17:55:37
URL: http://lillalinnpinn.blogg.se/
Postat av: Jennipher Olsson

Jag har alltid älskat honom, sen är de inte så att jag e besatt av honom. Tycker bara om honom och hans musik, plus att han e så jävla stark som person, sen e han fruktansvärt snygg ! :)

2012-01-10 @ 23:55:51
URL: http://nattstad.se/poprock
Postat av: swethings

hehe :)

2012-01-12 @ 20:08:47
URL: http://swethings.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0